10 luksus Airbnb boliger til spotpris

10 luksuriøse familievenlige ferieboliger, du har råd til…

Mange familier drømmer om at rejse i luksus, men priserne gør det ofte umuligt at realisere. Nu gør Airbnb det muligt for familier at komme på drømmeferie uden at sprænge budgettet. Airbnb har udviklet en top 10-liste over familievenlige og luksuriøse Airbnb-boliger til under 1000 kr. per nat, til destinationer rundt om verden.

Airbnbs top 10-liste over familievenlige ferieboliger omfatter eksklusive indkvarteringer i hele verden. Bo i en spektakulær italiensk villa med plads til ni personer til 500 kr. per nat eller ved en eksotisk strand i Den Dominikanske Republik til selv samme pris.

Disse fantastiske steder er tilgængelige til familievenlige priser året rundt. Airbnb gør det muligt for gæster at rejse til fantastiske steder i verden, hvor de selv kan bestemme hvilken type ferie, det skal være, og hvordan de ønsker at leve. Valgene er uendelige, hvad enten det er et hus i Brasilien med privat strand, en charmerende fransk villa fra 1500-tallet med udsigt til vinmarker og Cevennes Nationalpark. Eller hvorfor ikke bo midt i Costa Ricas regnskov med eget vandfald eller i en eksklusiv Riad i Marrakesh, omgivet af smuk interiør og moderne faciliteter.

– Hvorvidt familier er på udkig efter en uges ferie i Kroatien eller en længere rejse til Bali, kan de nu udvide horisonten gennem Airbnbs adgang til millioner af hjem, tilgængelige til overkommelige priser. Alt fra luksuriøse villaer, til slotte og træhuse – der er noget til alle familier denne sommer, siger James McClure, General Manager i Norden hos Airbnb.

Top 10 luksuriøse familievenlige Airbnb-boliger under 1000 kr. per nat:

1. La Salentina i Italien 

2. Eksklusiv Riad i Marrakesh 

3. Romantisk og luksuriøs bolig på Bali 

4. Villa med tre soveværelser og pool på Bali

5. Hus i Costa Rica med vandfald

6. Havudsigt i Den Dominikanske Republik

7. Sommerhus ved Middelhavet 

8. Charmerende villa i Cevennes 

9. Øko-hus i kroatisk landsby

10. Hus i Brasilien med privat strand

 

Tekst: Peter Sørensen/ Airbnb      Foto: Airbnb