Tør du bo i en hjemsøgt feriebolig..??

airbnb lighthouse familiernes rejsemagasin

Tør du bo i en hjemsøgt feriebolig..?

Halloween nærmer sig, og uhygge, gys og gru er i højsædet. Er et par kunstige edderkoppespind, spøgelser forklædt i hvide lagner og et lysende græskarhoved ikke frygtindgydende nok, hvad så med en overnatning i en hjemsøgt bolig?

 

Her er 7 Airbnb-boliger, der nok skal give de fleste gåsehud.

 

Dette gruopvækkende kammer, beliggende i York i England, var et tidligere kammer for sindssyge og rygtes for den dag i dag at være hjemsøgt. Lejligheden er mere end 600 år gammel. Den er udsmykket med gamle træpaneler, har udsigt over den lokale klosterkirke og er den ideelle bolig til at skabe rædselsvækkende minder.

airbnb halloween familiernes rejsemagasin

Skærp frygtfaktoren med en overnatning i det hjemsøgte værelse i Talliston i England. Sov i et svagt oplyst værelse indrettet med inspiration fra den Edwardianske tid. Lyset virker kun en gang i mellem, gardinerne tynger og uforklarlige lyde og kolde briser fuldender den paranormale stemning.

 

Denne hjemsøgte herregård, placeret i Minnesota i USA, er indhyllet i gåder. Boligens skumle ydre og omkringliggende skovområde tilbyder et uforglemmeligt ophold for de eventyrlystne spøgelsesjægere.

airbnb halloween familiernes rejsemagasin

airbnb halloween familiernes rejsemagasin

Denne New Orleans-baserede lejlighed kan se yndig og lys ud, men det hjemsøgte soveværelse har regelmæssigt besøg fra de lokale ånder. En ung pige, der ser ud til at være fra 1890’erne, kan ofte observeres flydende gennem rummet i en gul kjole. Er du modig nok til at hilse på hende?

 

Overnat i dette middelalderlige tårn beliggende i Toscanas smukke landsby Seggiano, hvor natuglerne tuder og usynlige kræfter spøger.

 

  • Antwerpens ældste bolig
    Det ældste hus i Antwerpen bygget i 1480 er et godt sted at booke sig ind, hvis du vil garanteres overnaturligt selskab i nattens løb.

airbnb lighthouse familiernes rejsemagasin

Lad gåsehuden rejse sig i Maines forladte fyrtårn beliggende på en lille forblæst ø, indhyllet i tåge.

 

!!!Læs vores tidligere artikler om vilde Airbnb boliger her.!!!