Kaffen er tilbage i DSB togene..!!

Kaffe Familiernes Rejsemagasin

Kaffen er tilbage i DSB’s tog

Fra onsdag den 28. juni kan kunderne i de fleste af DSB’s IC- og lyntog købe sig en kop kaffe i toget på tværs af det danske landskab.

“Med det nye tilbud forsøger vi at imødekomme kundernes store ønske om at kunne købe en kop kaffe på togturen,” siger underdirektør i DSB Kommerciel, Aske Wieth-Knudsen.

Udover kaffe bliver det også muligt at købe te, vand, marcipanbrød og salte nødder enten i samlede tilbud eller hver for sig. Det blev i et tidligere forsøg solgt som en snack-bag, hvor tilbagemeldingen fra kunderne var, at de ønskede muligheden for at kunne købe de enkelte dele hver for sig.

Salget vil som udgangspunkt ske fra togets pantry på de fleste lyntogs- og IC strækninger i et fast tidsrum, der bliver annonceret, når kaffen er klar på rejsen.

“Der kan opstå situationer i togdriften, hvor togpersonalet er nødt til at bruge deres kræfter på andre opgaver, så de er forhindret i at tilbyde salg til kunderne. Tilbuddet er i første omgang et forsøg, hvor vi følger op på, hvordan kunderne tager imod det,” siger Aske Wieth-Knudsen.

Han understreger, at der ikke er tale om en ny salgsvogn, men et tilbud i mindre skala til kunderne. Den sidste salgsvogn kørte gennem lyntogene for tre år siden, men driften måtte indstilles, da den ikke var rentabel.

Der vil fortsat være sat kaffe frem til kunderne på DSB1′.

 

Kaffe Familiernes Rejsemagasin

 

Oh yes, kaffen er tilbage på skinnerne.

 

Tekst: Familiernes Rejsemagasin og DSB   Foto: Pixabay