Hvad køber vi til rejsen?

Rejsegear familiernes rejsemagasin

Rejsegear:

Vi har ofte snakket om uundværlige ting til rejsen, her på redaktionen…

Men har vi mon samme ønsker og forestillinger, om de kommende situationer på turen?

Vi har taget en snak med Marcus fra Rejsegear.dk , og spurgt til danskernes indkøb af rejsegrej.

 

Rejsegear familiernes rejsemagasin

 

Hvad er det største hit i øjeblikket?

Det største hit for tiden er helt sikkert den nye Phantom SL model fra EPIC. Det er en forbedring af originalkufferten, som blot hed Phantom. Det sjove er, at Phantom blev udviklet med fokus på at være den bedste kuffert i verdenen – og så fandt de alligevel en måde at forbedre den på endnu engang – og samtidig gøre den lettere.

Vi fik faktisk lidt en overraskelse, da vi evaluerede efter sommerferien, idet vi fandt ud af, at det produkt, som vi har solgt allerfleste gange rent faktisk er et overtræk til en solseng.

Hvad køber børnefamilier oftest?

Det er svært at sige. Vi kan jo typisk ikke se, om kunden bag en specifik ordre handler på vegne af en hel familie eller for sig selv. Men vi kan dog give et slag på tasken i forhold til købsadfærd. En lang række ordrer, som vi har vurderet er børnefamilier, har primært købt adskillige kufferter (typisk som kuffertsæt eller mellem kufferter kombineret med børnekufferter) og rejseudstyr. Udstyret er typisk nakkepuder til turen. Derudover er det også rejsemapper, da de små i familien typisk ikke bærer sit eget pas og billetter.

 

rejseadapter familiernes rejsemagasin

Er der en ting som danske rejsende tit glemmer at få med på rejsen?

Ja, de fleste glemmer en rejseadapter, hvis de rejser til et land, hvor stikkontakterne ser anderledes ud, end man er vant til. Det er surt at stå på hotellet eller lign. uden mulighed for at bruge elektriciteten.

Derudover glemmer folk også ofte, hvor meget en nakkepude f.eks. hjælper, hvis du skal på bilferie eller blot sidde i flyet længere end 2 timer. Der er simpelthen ikke noget værre end at komme frem til destinationen med hold i nakken. En dårlig start på ferien påvirker hele ferien.

Har I nogle produkter, som vi ikke aner vi kan få brug for?

Ja helt sikkert. Mange af dem er faktisk utrolig praktiske – og også en af de store grunde til, at vi startede RejseGear i sin tid. De fleste aner simpelthen ikke, at der faktisk findes produkter for rigtig mange af de småproblemer, som man kan have på rejsen.

Eksempelvis er det en rigtig god idé med en kuffertvægt, så du undgår irriterende gebyrer i lufthavnen, hvis din kuffert er for tung. Derudover er der produkter som f.eks. vandtætte poser, pilleæsker, læselampe til bog, vakuumposer, som gør det lettere at pakke tøj, skoposer, tørresnor, fodstøtte, myggedræber, skadedyrsafskrækker, kontaktlinsesæt og meget mere.

Der er simpelthen så mange forskellige sager, som kan gøre gavn for den enkelte person på rejsen – og derfor forsøger vi også at udvide vores sortiment af rejseudstyr konstant.

Hvor ville du gerne selv rejse hen, hvis du kunne lette i dag?

Helt sikkert en rundtur på jorden for at opleve verdens syv vidundere. Da der kun er pyramiden tilbage af de gamle vidundere, ville det sandsynligvis være de nye, som jeg rejser efter.

Men derudover ville det nok ikke være voldsomt specifikt. Det lette svar er alle de steder, som jeg ikke har været før. Så starter vi bare ét sted.

 

Vi ønsker Marcus en blæret tur, kloden rundt.. Tak for snakken!

 

Se vores andre artikler om rejsegear til turen her: