Amadores, Gran Canaria

 

 

Playa de Amadores på Gran Canaria er et lille paradis for hele familien.

Denne lille nyskabte ferieflække er overskuelig og velfungerende for alle på holdet.

Centrum i den meget lille badeby er naturligvis stranden og dens omringende udvalg af restaurationer, samt turistrelaterede butikker.

 

Overnatning:

Især Gloria Palace Royal Hotel & Spa troner med sit mountainlook over bugten, med en kejserværdig beliggenhed og fremtoning.

Hotellet er stort, flot og fungerer som det bør.

Placeret på en kaktusbeklædt bjergside, lader stedet sine gæster komme ind og ud af hotellet via både elevatorer og stejle veje… Et sikkert hit for eventyrlystne unger fra et land så fladt som Danmark.

Solidt udvalg af pools og børneaktiviteter, professionelt personale og en udsigt fra stortset alle niveauer, som slår det meste.

Og netop udsigten er det altafgørende her på denne lille location.

Mange af os har været trofaste rygsækrejsende med et skævt kig til chaterferier og all incklusive konceptet.

Men denne bjergtagende udsigt fra altan, poolkant eller restaurant giver backpackeren i dig et anerkendende skulderklap.

For det ER sgu flot..

Iøvrigt kan en chartertur med børn være ustyrligt befriende, når mor og far savner lange afslappende voksensamtaler, flankeret af tilfredse børns hyggelyde.

Buffetudvalget er glimrende og morgenversionen rummer en iskold og uendelig cava-bar, hvilket er ret så lækkert på en lun sommermorgen.

Børn i alle aldre modtages spektakulært af personalet og de dertil ansatte teentøser ved tegnebordene, legelandet og tumlingepoolen gør et fint stykke arbejde.

Spies har rejser til dette hotel her:

Men også rutefly og booking på egen hånd er en mulighed.

 

Strand:

Amadoresstranden er menneskeskabt med det fineste hvide sand og familievenlige rammer, hvilket på rekordtid har placeret den som en af øens bedste strande.

Der sælges strandstole på vanlig vis og det fungerer.

Er man til yderligere luksus, så findes Amadores Beach Club, der med sine hvide chill out sofagrupper og Möet logoer, nok minder mere om en natklub i dagslys…Tjah.

Find deres website her:

 

 

Aktiviteter:

Lige overfor hotellet ligger en lille Spar købmand med et fornuftigt udvalg.

Den noget mere turistede by Puerto Rico ligger en lille klapvognsvenlig gåtur på 20min derfra.

Da man etablerede Amadores, byggede man ligeledes en boardwalk hele vejen mellem de to byer.

Puerto Rico rummer alt hvad turisthjertet begærer.

Det er ikke smukt,men det fungerer hvis hensigten er underholdning, shopping og udflugter.

Angry Bird Activity Park vil nok få smilet frem hos de fleste børn og barnlige sjæle, og man behøver ikke at have nørdet spillet for at more sig.

Som i alle de canariske øers turistbyer finder du et “Mall”, hvor udvalget er en anelse tvivlsomt, og rammerne benyttes ofte mest af øl og fodboldhungrende englændere.

McDonalds skal vel næppe nævnes som værende en gastronomisk perle sammenlignet med det føromtalte hotels mad, men det kan altså et eller andet når det placeres som et mellemstop på den varme familieudflugt..

McDonalds i Puerto Rico har:

Skygge: Ah ja..

Softice: Mums..

Legeplads: Wuhuu..

Kolde fadøl: Aaaahhh ja..

 

Fra samme turistby kan man booke en heldagsudflugt til sydvestkystens lille fund af en by.

Øens måske nok mest maleriske by, Puerto de Mogan er bygget op om et råhyggeligt lille havnemiljø, og de omkringliggende bilfri gader består af hvidkalkede og blomsterklædte huse, som får dig til at føle tilstedeværelse i et filmisk smukt miljø.

Den lille men lækre strand skal naturligvis testes, og den tilfredsstillende standard på byens restauranter er et besøg værd.

Undersøg eventuelt om der er marked på den valgte dag.

Er der marked kan i og ungerne, nyde et stort spraglet udvalg af tingeltangel-boder med højt humør.

Er der ikke marked kan alle mand lade den rolige, og på denne dag nok mere autentiske, havneby forføre på sydlandsk vis.

Lad jer ikke lokke af konceptet “Glass Bottom Boat” på turen..

Disse glasbunde er smalle glasplader helt nede ved bunden uden sigtbarhed,så udsigten fra rælingen vil altid være den bedste.