Brooklyns Nye Fyrtårn

brooklyn

Brooklyn har været i kraftig vækst, igennem de seneste år, og set sig selv vokse til et hipsterstadie af en hovedstad i New York City. De skæve historiske loftlejligheder på Airbnb og mindre hoteller har stået for størstedelen af indkvarteringen af bydelens turister.

Men nu har kvarteret fået sit helt eget fyrtårn, i form af et kæmpemæssigt luksushotel ved navn William Vale Hotel.

183 farvestrålende værelser, opsigtvsækkende kunst og et design som omfavner stedets flabede og ja.. højtragende attitude. Hotellets rooftop bar “Westlight” på 22.etage har en helt og aldeles fantastisk udsigt over Manhattan og Brooklyns ellers lave bygningsudtryk.

Kunsten på William Vale deler udtryk og ophav med historikken i de omkringliggende gader, som hyldes i konceptet.

Det siges at selv lokale beboere er begyndt at ville tjekke den nye udsigt, over deres hjemstavn.

 

Mange af os har hidtil nydt vores New York ophold i standard centrale hoteller og hostels, og selvfølgelig kan det tilskrives en autentisk charme. Men hvorfor ikke blande en storbyferie med en vaskeægte badeferie, hvor ungerne (og alle andre) samtidig får en pool med i købet?

Med TripAdvisors “Superbt” stempel og en uendelig række euforiske gæsteanmeldelser, har William Vale hægtet sig fast i den tunge ende af metropolens hoteludvalg.

I gåafstand til nærliggende parker, strandpromenade og hele det pulserende gademiljø i Williamsburg, er alt lige ved hånden. Faktisk ligger det populære bryghus Brooklyn Brewery kun to min fra hotellet. Små anmelderroste spisesteder og butikker blomstrer op, og samtidig er der kun 5 minutters Subwaykørsel til det centrale Manhattan.

Med Udendørs pool,døgnåbent fitnesscenter, alverdens tvkanaler, gratis WiFi og hele 4 lækre restauranter er der underholdning nok på dette hotel til mange dage. Men selvfølgelig skal du da ud i byen og opleve en masse urbane eventyr.. Skal du ikk´..?

Tjek priser på feks www.Hotels.com

Se billeder fra hotellet længere nede på denne side.

 

Se en video med flere imponerende facts her:

new yorknew york

New york hotelNew yorknew yorknew york

new yorkNew york