Direkte fly til Kap Verde

familiernes rejsemagasin

Flyv direkte fra Aalborg, Karup, Billund og Cph til Kap Verde.

Solskin, lange sandstrande og temperaturer over 25 grader er noget, de fleste danskere kan forholde sig til – særligt om vinteren. For at komme de mange oversøiske forespørgsler om vinterrejser i møde åbner Apollo derfor nu for destinationen Kap Verde til vintersæsonen 18/19. Apollo flyver, som de eneste i Danmark, direkte til Kap Verde og det fra både Aalborg, Karup, Billund og København. Kap Verde er dermed kun 7 timers flyvning væk denne vinter.

Kap Verde, eller Cabo Verde, som øen hedder lokalt, er kendt for sine lange sandstrande og stabile klima, hvor gennemsnitstemperaturen aldrig når under 23 grader. Det gør destinationen til et oplagt rejsemål for solhungrende danskere, der vil slippe væk fra sibirisk kulde, sjap og mangel på sollys.

Til vinteren 18/19 åbner Apollo da også for muligheden for at undslippe alt det sure og skifte sne og slud ud med øliv på øen Sal i Kap Verde.

Flyturen til Kap Verde med Apollo starter i hele fire danske byer, Aalborg, København, Billund og Karup, og tager blot syv timer.

“Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi længe har haft Kap Verde i kikkerten. Med i alt 350 solskinsdage i løbet af året og gennemsnitstemperaturer over 20 grader året rundt, er Kap Verde bare et attraktivt rejsemål. Nu er det lykkedes os at få direkte flyvninger dertil i samarbejde med Novair, så vi ser rigtigt meget frem til at sende de første danskere afsted til smukke Kap Verde allerede fra oktober i år,”afslører Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

( Læs også vores tips til Seychellerne her: )

 

Maksimal soloptankning i ø-paradis

Ud af de ni beboede Kap Verde øer, som ligger ud for Vestafrikas kyst, har Apollo indtil videre valgt at centrere deres rejser til byen Santa Maria på øen Sal, som siges at være den mest solrige af Kap Verde øerne.

Apollo har her satset på fem hoteller – heriblandt det nybyggede Hilton Sal Cabo Verde, som Apollo har håndplukket til at blive et Apollo Mondo Selected hotel pga. høj komfort og god beliggenhed.

“Kap Verde er temmelig unik, men vi har kastet vores kærlighed over Sal og byen Santa Maria, fordi øen har særligt fine sandstrande og usædvanligt mange solskinstimer. Desuden lægger øen op til alt fra afslapning til windsurfing, tilbyder et rigt restaurantliv og har i det hele taget alt, hvad man kan ønske sig af en uges ophold i et eksotisk ø-paradis,” forklarer Glenn Bisgaard.

Apollo rejser fra Aalborg, Karup, Billund og København til Kap Verde i perioden 24. oktober 2018 til 10. april 2019 og til priser fra DKK 6.098,-/pers. Som introduktionstilbud giver Apollo lige nu DKK 1000,- i rabat pr. person på alle afrejsedatoer.

Besøg Apollo her: