Guide til backpacker rygsække

German backback battle familiernes rejsemagasin

Backpacker :

Før i tiden var disse såkaldte backpacker tasker udelukkende noget man så på karrygul-klædte socialpædagoger, med pjusket hår og pibeånde. Men det sidste årti har vi set at denne praktiske bagageløsning, har vundet terræn hos alle fra solonomader til børnefamilier. Man har armene fri til eventuelle klapvogne, hold-i-hånd aftaler og de der fantastiske øjeblikke, hvor hele familien skal hjælpe hinanden fra en vakkelvorn havnemole, til en vindomsust rutebåd. Det er nemt og praktisk. Og så kan man købe disse tasker i alle former,farver og prisklasser. 

Her har vi samlet et bud på forskellige varianter:

 

 

 

German backback battle familiernes rejsemagasin

Mil-Tec German Battle Backpack – 299kr

Klart en favorit pga det tidsløse design, som nærmest skriger på din personlige ekstra udsmykning. Det olivengrønne armylook og en kapacitet på 65 liter gør tyskeren til et ret godt bud.

German Battle Backpack fra Mil-Tec er en prisvenlig udgave af den originale tyske rygsæk, der kendetegnes ved dens facon og udformning. Rum og lommer findes hele vejen rundt, i toppen, i bunden og i siderne.
Køb den hos GrejFreak her:

Osprey Tempest familiernes rejsemagasin

OsPrey Tempest 40 (Damerygsæk) – 1029kr

Osprey fejrer Tempest-seriens 10-års jubilæum med en kraftig opdatering, der naturligvis bygger videre på alle årenes erfaringer med en af deres mest populære serier. Tempest 40 er designet til kvinder, og den har en størrelse, der passer til weekendture, Caminovandring og lignende aktiviteter, hvor man har brug for en mellemstor rygsæk, som i dette tilfælde er spækket med lækkerier.

Rygsystemet hedder AirScape™ og har en imponerende ventilation og komfort. Ryglængden kan justeres, og det smarte hoftebælte er med bodywrap, som støtter ryggen og overfører ekstraordinært meget vægt til hofterne i forhold til mere almindelige hoftebælter.

Skulderselerne kan naturligvis justeres, og de er forsynet med lommer, holdere til drikkesystemets slange og en justerbar brystrem med nødfløjte.

På ydersiden af Tempest 40 er der masser af guf i form af smarte detaljer: strækbar frontlomme, strækbare sidelommer med ind- eller udvendig kompression, Stow-on-the-Go™ til vandrestave, lygteholder, dobbelte isøksefæster og aftagelige stropper til f.eks en sovepose.

Toplåget kan tages af og bruges som bæltetaske, og inde i rygsækken finder du et soveposerum og en nøgleholder.

Køb den hos EventyrSport her:

 

Mols X-Lite Familiernes Rejsemagasin

Mols X-Lite – 750kr

Mols X-Lite Backpack 55L er en praktisk vandrerygsæk med mange funktionelle detaljer, der ubekymret lader dig rejse ud for at opleve i verdenen. De mange stropper og det bløde bælte gør det muligt at indstille rygsækken korrekt, mens både de små og store opbevaringsrum sikrer, at du kan pakke tasken optimalt, så du altid har de mest nødvendige genstande lige ved hånden.

Køb den hos Sport24Outlet her:

 

RucPac Backpack Converter

RucPac Converter – 875kr

Okay, det er fandme smart….!! Til dem som rejser med ekspensivt kameraudstyr, eller andre værdigenstande som kræver hardcase bagage, så er dette jo et mirakuløst bud.

RucPac converter din hardcase til en rygsæk. De fleste flightcases er kompatible, så længe de har hjul og udtrækshåndtag.

Læs mere og køb både cases og selve converteren hos Flightcases her: