Luksus togrejse i Afrika

Rovos Rail Familiernes Rejsemagasin

Rovos Rail åbner togrejse deluxe på tværs af det sydlige Afrika

Fra juli 2019 kan danskere med hang til overdådige oplevelser rejse med verdens mest luksuriøse tog på en ny rute, der fører passagererne på tværs af det sydlige Afrika.

Rejselystne, der er på udkig efter spektakulære ferieoplevelser, kan nu føje en ekstra rejse til bucket-listen. Rovos Rail, der ejer verdens mest luksuriøse tog, Pride of Africa, sætter i juli 2019 toget på skinner på en ny rute, som fører passagererne tværs gennem det sydlige Afrika mellem Tanzania og Angola.

Jomfrurejsen for den 15 dage lange togtur fra Dar es-Salaam til Lobito finder sted den 16. til 30. juli 2019, mens rejsen retur fra Lobito til Dar es-Salaam foregår fra den 2. til 16. august 2019. Undervejs passerer toget de fire lande Tanzania, Zambia, Den Demokratiske Republik Congo og Angola.

Om bord på toget kan de op til 72 gæster, der er plads til, nyde godt af luksuriøse forhold – rejsen er all-inclusive og inkluderer blandt andet morgenmad, frokost og middag i togvognens dining car, drikkelse samt 24 timers roomserviceDesuden har alle suiter eget bad, toilet og dagligstue, ligesom toget også har en observationsvogn med store vinduespartier og balkon, der gør det muligt at opleve naturen, mens den passerer forbi.

Undervejs får passagererne også mulighed for at strække ben og trække frisk luft, da turen blandt andet også inkluderer en to-dage safari i South Luangwa National Park i Zambia og byvandringer.

“Vores nye rute giver de togrejsende helt ekstraordinære mulighed for at opleve det sydlige Afrika på en anderledes og luksuriøs måde. Projektet med at etablere rejsen har været mere end to år undervejs, og nu glæder vi os bare til at byde de første passagerer velkommen om bord,” siger Heike Gerntholtz, der er marketingchef hos Rovos Rail.

Pride of Africa er udnævnt som verdens mest luksuriøse tog og kan opleves på rejser i det meste af Afrika. Rovos Rail opererer i alt syv togruter, der blandt andet inkluderer safarioplevelser og golfture samt rejser, der fører passagerene til nogle af det sydlige Afrikas mest populære destinationer.

Prisen for en billet til den nye rute mellem Dar es-Salaam og Lobito starter ved 77.880 kroner per person.

Læs mere om verdens mest luksuriøse tog og Rovos Rails rejser her.

Rovos Rail Familiernes Rejsemagasin

 Rejselystne kan fra juli 2019 tage med verdens mest luksuriøse tog, Pride of Africa, på en ny 15-dages rute tværs gennem det sydlige Afrika. Billede:Rovos Rail