Musik til rejsen

musik til rejse familiernes rejsemagasin

Rejsemusik:

Familiernes Rejsemagasin har endnu en gang håndplukket en række lækre numre, til din næste rejse…. Selv tak!

Vi mennesker har det jo med at kombinere vores eventyrlige minder med musik, dufte og godt selskab. Så her har du ihvertfald tonerne til nye himmelstrøg. Nye stempler i passet, og måske nye bekendtskaber.

Book billetten , køb sangene og rejs ud i verden.

Vi glæder os til at se billederne.

 

 

Future Animals – “Ask For It”

Fra holdet bag diverse udgivelser med Lukas Graham, Kesi osv. Denne lille bastante 2mands talentfabrik kalder sig Future Animals, og har muligvis begået danmarkshistoriens mest groovy popnummer. Med den her i hovedtelefonerne, er du allerede godt på vej til at overtage verden.

 

Sugar Ray – “Fly”

Dette fantastiske stykke musik, blev i ´97 hædret med utallige priser for den moderne version af amerikansk rock. Stemningen er tilbagelænet med et glimt i øjet, og på vej til gaten er det jo oplagt at skråle med på “I just want to fly”

 

Bogfinkevej – “Rutine Rutine Rutine”

Danmarks mest originale lille bodegaslæng, Bogfinkevej har udgivet en samling guldølscharmerende sing a long numre, og man forføres af alle de skæve vinkler i universet. Den her sang ridser dagligdagens møllehjulsrutiner op, på forfriskende vis. Og netop dét undgår du når du påbegynder din næste rejse. Så lyt og føl kontrasten mellem dit hverdags “jeg”, og dit ferie “jeg” .

 

 

 

Tekst: Peter Sørensen