New York Times guide til København

Tivoli Familiernes rejsemagas

Times familiernes rejsemagasin

NewYorker avisen over dem alle. har tidligere nævnt København, i spalterne.

Feks da vores legendariske smørrebrødsrestaurant Schønnemann blev rost til skyene, og fik linien “Eating in Copenhagen? – Lucky You!” med på vejen.

Denne gang har New York Times udarbejdet en video guide til 36 timer i vores bedårende hovedstad.

Selvfølgelig skal klicheen med at oversætte “Hygge” til noget der minder om “Cozy”, lige have plads i guiden. Og det er helt okay, for i denne præsentation fanger man nemlig lige netop hygge-oaserne i byen.

Det internationalt anerkendte museum Louisiana bifaldes for kystplaceringen, og muligheden for at sprede sit besøg ud på både udendørs og indendørs aktiviteter. Her tvinges man ikke til at kigge slavisk på samtlige detaljer i udstillingerne, hvis lysten til at nyde det billedskønne naturscenarie, trækker kraftigere.

Refshaleøens kabelpark nævnes som en af byens mange muligheder, for en alternativ og mindeværdig oplevelse.

Ølbaren Mikkeller & Friends på hjørnet af Stefansgade/Husumgade startede, for flere år siden,  på åbningsdagen med en kø på ca 2000 tilstrømmende gæster. og der har sådan set været samme efterspørgsel på stedets unikke livsnyderstemning, lige siden.

Fra tjekkede til konceptbutikker til stemningen på gadeplan.

Fra højtbelagt til cocktailsekspertise.

Cyklistsamfundet København troner attraktivt i guiden, og levner leverum for både hipstere, foodies, turister og meget mere.

 

 

Se hele videoguiden til København her

Læs vores egen guide til en miniferie i København her: