Øl i verden

familiernes rejsemagasin øl

En overvejende del af danskerenes foretrukne rejsedestinationer, er varmere himmestrøg.. Og SÅ skal ganen jo have væske..

Mor og far nyder gerne en pilsner til maden, mens ungerne leger i sandet, eller opdager børneanretningen og de skøre tjenere. Selvom specialøl vinder hastigt frem i Danmark, er det tit svalende pilsnere vi sluprer på rejsen.

Vi har samlet et udpluk af dejlige bajere ude i verden.

 

 

Kingfisher – Indien

familiernes rejsemagasin

Solid pilsner som serveres isafkølet til de lækre lokale egnsretter i regionen. Det kan blive åndsvagt varmt i Indien, så det gør ikke noget at Kingfisher ofte serveres i etliters flasker.

 

Brooklyn – New York

familiernes familiernes

Denne Lager på 5,2% har lidt mere krop, end en standard pilsner, og kan fungere ret så befriende efter en længere byvandring på Manhattan.

 

San Miguel – Spanien

familiernes rejsemagasin

Denne velkendte ferieflirt behøver næppe, den store introduktion. San Miguel gør lige præcis hvad en pils i varmen skal. Den frisker op og afkøler. Så uanset om man har shoppet i Barcelona, været charterturist på Gran Canaria eller rullet gennem landskabet med Interrail.. Ja så er San Miguel oplagt.

 

Efes Pilsen – Tyrkiet

familiernes rejsemagasin

Her har vi en klar favorit på redaktionen… Efes Pilsen har både en solid smag og den friske pilsnerfornemmelse. Den originale buttede flaske kaster også en klar refence til Faxe´s legendariske “Håndgranat”..

Singha Beer – Thailand

familiernes rejsemagasin

Singha Beer er at finde overalt i hele Thailand. En pilsner efter kunstens regler. Eventyrlandet byder også på udemærkede øl fra bryggerierne LEO og Chang, men især Singha har vundet vore hjerter.

Newcastle – England

familiernes rejsemagasin

Arbejderbajeren over dem alle. Bestemt ikke en pilsner. Nærmest fra start gjorde den sit indtog efter fyraften, på de mange lokale vandingshuller. Newcastle fik øgenavnet “The Dog”, fordi mange mænd undskyldte deres tur på pubben, med at hunden skulle luftes.