Sprogskole i Japan

Familiernes Rejsemagasin

FamiliernesRejsemagasin havde hørt om konceptet sprogrejser i Japan, og har derfor bedt selveste JapanSpecialisten om at uddybe det lærerige koncept.

 

Sprogskole i Japan

En sommerferie, du aldrig glemmer.

 

Er du vild med Japan? Kunne du tænke dig at komme langt væk hjemmefra og prøve kræfter med noget helt nyt? Med et ophold på sprogskole i Japan får du en fantastisk sommerferie med venner og minder, der kan vare hele livet.

Japan er et dybt anderledes land med en kultur, der virkelig får dig til at stille spørgsmål ved alt, du hidtil har kendt til. Det er en helt ubeskrivelig følelse at opholde sig i et land, der er så anderledes end Danmark, og med et ophold på sprogskole er du i Japan længe nok til, at du kan nå at føle dig hjemme! Det kan virke overvældende, men bare vent: efter nogle dage så tager du med Tokyos myldrende metro som alle de andre millioner af pendlere, du køber en madpakke i 7-11 på vej til skolen og spiser den med pinde, som om du aldrig havde prøvet andet!

Med vores sprogskolepakker får du en total oplevelse. Om formiddagen er der sprogundervisning, og om eftermiddagen og på helligdage er der spændende kulturelle aktiviteter. Der er også nogle enkelte fridage, hvor du kan udforske selv eller sammen med dine nye venner. Japan er et rigtig trygt land. Her er meget lav kriminalitet, så du skal ikke være nervøs for at rejse så langt væk hjemmefra.

 

Du kan enten vælge at bo hos en lokal værtsfamilie eller på kollegium med andre unge. Begge dele har sine fordele. Hvis du bor hos en japansk familie, så kommer du virkelig bag facaden og ser, hvordan almindelige japanere lever deres hverdagsliv – en helt unik oplevelse. Hvis du vælger at bo på kollegium, får du til gengæld et tæt sammenhold med de andre unge, der også bor der. Du prøver at være selvstændig i et fremmed land og det giver enorm selvtillid!

Der er flere muligheder at vælge imellem. Du kan enten tage til Tokyo eller til Kyoto, på kort eller langt besøg. Kyoto er Japans gamle hovedstad og stedet for dig, der er vild med japansk historie og klassisk kultur. I Kyoto besøger du templer, smukke bambusskove og geisha-distriktet Gion. Du prøver te-ceremoni, laver klassiske kager og får lov at have kimono på. Tokyo er for dig, der er vild med anime, manga og alt det nye højteknologi, der kommer fra Japan. I Tokyo besøger du Pokemon Center, prøver 3D-animation og tager på maid café.

Sprogskole i Japan er åbent for alle, der er over 18 år og har mindst 12 års skolegang. Det foregår i juli 2017, og der er ophold fra 11 dage op til 19 dage. Pris fra 9.725 ekskl. fly.

Læs meget mere på selskabets hjemmeside: www.japanspecialisten.dk

 

 

 

Tekst: Peter Sørensen/ Japanspecialisten.dk   Fotos: Japanspecialisten.dk