Tips til London

london familiernes rejsemagasin

London :

Legendariske London kan efterhånden opleves på et overskueligt budget, og hvis man lige har disse solide rejsetips i baghovedet, så er man godt på vej.

 

london familiernes rejsemagasin

 

Pak efter vejret:

Som bekendt kan det pisse ned i døgndrift. Men faktisk kan man også rende ind i sublimt sommervejr, så hold øje med vejrudsigten, når du skal afsted.

 

Undgå myldretid:

Offentlig transport i London er genialt sammensat, og kører upåklageligt. Men der kan med fordel spekuleres i tidspunkter. I mellem 6.30 og 9.30 og igen mellem 16.00 og 19.00 er der markant flere rejsende. Så hvis man kan udngå disse tider, har man noget lettere ved at bevæge sig rundt i byen.

 

Book ALTID hotel hjemmefra:

Dette er ikke Thailand, hvor man håber på det bedste, mens man dingler rundt og tager indkvarteringerne som de kommer.  London er tæt pakket og hyppigt besøgt. Så book hotel eller Airbnb hjemmefra.

Hvis muligt så bo i de indre forstæder som Westminister, Kensington, Chelsea, Camden, Hammersmith, Hackney og Southwark. Selvom det kan koste en anelse mere pr nat, så er det meste inden for gåafstand, eller mindre Subwayture.

london familiernes rejsemagasin

Billige flybilletter:

Både EasyJet og Norwegian byder often på hamrende billige billetter til London. Men tjek altid Momondo for at se om der skulle være nye spillere på markedet.

 

Transfer:

Fra både både Heathrow og de billigere lufthavne, er det muligt at vælge mellem organiseret hoteltransfer, taxaer, Subway og tog.

Sidstnævnte er stortset altid det billigste.

 

London Pass:
Det er næsten fjollet ikke at erhverve sig et London Pass. Dette giver billigere adgang til over 60 attraktioner, og indkluderer transport i byen.

Køb et pass her:

london familiernes rejsemagasin

Læs andre artikler om byferier her:

 

 

Tag på marked:

De tre største markeder i London er Portobello Road, Camden Lock og Brick Lane. Især Brick Lane er kendt for en masse billig og super lækker street food.

 

Shopping: 

Oxford Street er den centrale high-end shoppinggade, hvor man efter alle kunstens regler ser de forventede mærker, kaffeshops og restauranter.

Men er man mere til mere autentisk stemning, rimeligere priser og vintage stil, så er det afsted til Camden Town.

 

Spis på en pub:

I Danmark er der næppe en gastronomisk eufori forbundet med at spise på en bodega. Men England kan noget helt andet. Gastro Pub fænomenet sørger for den familiære, lune fælleshygge, hvor solide egnsretter diskes op. Solidt flankeret af singalong og kolde pints.

 

Kan i SÅ komme afsted…

 

Tekst: Peter Sørensen       Fotos: Pixabay